Mi smo na mreži – Imam problem

Modernim tehnologijama do boljih lokalnih zajednica- Klikom u akciju

Projekat "Imam problem" ima za cilj da podstakne mlade da se putem novih tehnologija i društvenih mreža povežu i organizuju kako bi svojim predlozima i idejama rešili probleme koje postoje u njihovom gradu.

Za podsticanje aktivizma mladih i njihovog umrežavanja pokrenuli smo internet platformu. Na ovoj platformi se nalazi mapa Beograda na kojoj je ikonicama moguće obeležiti postojeći problem u gradu. Prijavljeni problemi se takođe mogu filtrirati po kategorijama (npr. 'komunalni', 'higijenski' i sl.) , te samo klikom na jedno dugme (filter), korisnik može da vidi na mapi probleme iz jedne određene kategorije. Problemi po kategorijama su takođe predstavljeni različitim bojama, tako da korisnik može vrlo lako vizuelno da percipira mapu. Ukoliko je zaintersovan za određeni deo grada, korisnik može klikom da izabere opštinu u Beogradu i da pogleda koji problemi su u tom delu grada do sada prijavljeni. Jednostavnim klikom na ikonicu problema, posetilac može da vidi o kom problemu se radi, kakva se akcija pokreće i da ponudi svoju pomoć.

Detaljan uvid u način funkcionisanje internet platforme, možete pogledati na zvaničnoj internet prezentaciji projekta www.imamproblem.rs (www.facebook.com/imamproblem.rs).

Projekat je podržan od strane Balkanskog fonda za lokalne inicijative .

 

 

Galerija:
Can't get data from facebook.
Probable causes listed below:

1. Provided url is not valid with your selection. Please set the parameters correctly from module manager

2. It might also be a problem with CURL library or your server config

Imam problem u medijima:

ekapija - 24sata - interFON - WANNABE