Uslovi i prava korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela www.koznas.org sajta i svih njegovih delova (u nastavku samo www.koznas.org ), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem www.koznas.org sajta, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo www.koznas.org sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje sajta www.koznas.org , ukoliko ne krše pravila korišćenja. www.koznas.org sajt sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

www.koznas.org sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje www.koznas.org sajta koristite na vlastitu odgovornost i www.koznas.org se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup sajtu www.koznas.org i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta. www.koznas.org polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod).

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava sajta www.koznas.org i podložno je tužbi. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (www.koznas.org , partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je www.koznas.org povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

www.koznas.org sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. www.koznas.org linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

www.koznas.org štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. www.koznas.org se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

www.koznas.org obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

www.koznas.org se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila www.koznas.org sjata ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

www.koznas.org zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila.

O važnim promenama i dopunama www.koznas.org može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.